Grilla ribs med tilbehør
Marinade til ribs
- 1 dl mosell
- 0,5 dl akasiehonning
- 3 ss smoked paprika
- 2 ss løkpulver
- 1 ss Sriracha-saus
- 1/2 sitron saft og skall
Bland alt sammen og legg ribs på aluminiumsfolie.
- salt
Strø godt med salt på ribbene før du pensler dei med marinaden. Lukk igjen og la det stå 1 time før du legger det på grillen på indirekte varme ca 160-180 grader i 1 time
Tilbehør:
- bakt potet
- Grilla mais
- Grilla grønsaker , blomkål, brokkoli og gulrot
Ha potetene i folie og legg på grillen 180 grader 1 time.
Strø salt på maisen og legg den på folie. Ha på ein klatt med blå Melange og lukk igjen. 30 min på grillen
Legg grø sakene på folie og strø på salt og ein klatt Melange. Lukk folien igjen. Legg på grillen 30 min.
0 kommentarer