Grovt brød

 

 

Grove brød

  • 1/2 l fint kveitemjøl
  • 1/2 l grovt kveitemjøl
  • 1 ts salt
  • 2 ts bakepulver
  • 100 gr blå melange
  • 5 dl naturell laktosefri youghurt
  • 50 gr gjær

smelt melange og ha i youghurt og varm til fingervarmt. Hell det i bakebolla på maskinen. tilsett alt det tørre og elt i 10-15 min.

forhev i 1 time

ha brøda i 2 former med bakepapir.

etterhev i 1 time

sett ovnen på 225 grader og steik i ca 30-40 min, dunk på brødet og når du høyrer ein hul lyd er det ferdig.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg