Grovt brød

 

 

Grove brød

  • 1/2 l fint kveitemjøl
  • 1/2 l grovt kveitemjøl
  • 1 ts salt
  • 2 ts bakepulver
  • 100 gr blå melange
  • 5 dl naturell laktosefri youghurt
  • 50 gr gjær

smelt melange og ha i youghurt og varm til fingervarmt. Hell det i bakebolla på maskinen. tilsett alt det tørre og elt i 10-15 min.

forhev i 1 time

ha brøda i 2 former med bakepapir.

etterhev i 1 time

sett ovnen på 225 grader og steik i ca 30-40 min, dunk på brødet og når du høyrer ein hul lyd er det ferdig.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg