Gulrot og potetsuppe

 

Gulrot og potetsuppe

  • 220 gr Gulot
  • 1 Løk
  • 1 kinesisk Kvitløk
  • 1/2 Chilli
  • 1-2 ss raspa Ingefær
  • 5 dl Kyllingkraft
  • Appelsinsaft av to appelsiner
  • 500 gr Potet
  • Salt
  • Pepper
  • Bacon
  • Margarin til steiking

Kutt opp gulrot, poteter og løk.

Rasp kvitløk og ingefær.

Del opp to appelsiner og press ut safta.

Svi løk, kvitløk, ingefær, potet og gulrot til det slutter å svi på augene.

Ha på kraft og appelsinsaft. Kok til alt er mørt og kor glatt med stavmikser.

Server med steikt bacon, brød og ein klatt kvitløksdressing eller rømme.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg