Gulrotkake(laktosefri)

Gulrotkake

en deilig krydra kake er deilig det. i denne gulrotkaka får du eit hint av krydder og med litt syre frå sitrusfrukter. Nam nam

  • 5 dl hvetemel
  • 4 Ts bakepulver
  • 1 Ts natron
  • 1 1/2 dl brunt sukker
  • 2 Ts kanel
  • 1 Ts vaniljesukker
  • 1 Ts kardemomme
  • 1 Ts malt ingefær
  • 1/2 Ts nellik
  • 4 egg
  • 1/2 Ts salt
  • 3 dl nøytral olje
  • 9 dl finraspa gulrøtter
  • Finraspa skall av 1/2 appelsin

Bland det tørre og bland inn resten og stek i rund form på 26 cm og steik 180 grader i ca 45 min

Når kaka er kald lag små hull i toppen med en liten gaffel og dynk med 1/2 appelsin

Krem

Alt må være romtemperert

  • 175 gr filadelfiaost naturell laktosefri visp luftig og tilsett Melange og melis
  • 125 gr melkefri Melange
  • 300 gr melis
  • Skall av halv appelsin og halv sitron
  • Saft av 1/2 sitron og litt saft av appelsin

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg