Heimalaga hamburgerbrød er eit must til burgeren. Det wrap mykje bedre og veldig enkelt å lage.
dei er og perfekte å fryse.
Hamburgerbrød
- 800 gr- 1 kg kveitemjøl
- 6 dl vatn
- 80 gr temperert blå melange
- 1 ts salt
- 1 egg
- 1 pk gjær
varm vatn til det er fingervarmt og ha i bakebolla på maskinen. Ha gjæren oppi og la det stå i 5 min.
Ha i det tørre og elt til alt er blanda, ha i litt og litt mjøl, det er nok mjøl når deigen slepper bolla. kjør maskinen i 10-15 min
Ha i melange som er skjært i terninger, ein om gongen til alt er godt blanda.
Forhev deigen i 1 time.
Del deigen i 24 biter og form runde og klem dei flate. Pensle med egg og har på dei frøa du ønsker.
Etterhev i 30-40 min.
Steik på 225 grader i ca 10 min.
0 kommentarer