Hamburgerbrød

 

Heimalaga hamburgerbrød er eit must til burgeren. Det wrap mykje bedre og veldig enkelt å lage.
dei er og perfekte å fryse.

Hamburgerbrød

  • 800 gr- 1 kg kveitemjøl
  • 6 dl vatn
  • 80 gr temperert blå melange
  • 1 ts salt
  • 1 egg
  • 1 pk gjær

varm vatn til det er fingervarmt og ha i bakebolla på maskinen. Ha gjæren oppi og la det stå i 5 min.

Ha i det tørre og elt til alt er blanda, ha i litt og litt mjøl, det er nok mjøl når deigen slepper bolla. kjør maskinen i 10-15 min

Ha i melange som er skjært i terninger, ein om gongen til alt er godt blanda.

Forhev deigen i 1 time.

Del deigen i 24 biter og form runde og klem dei flate. Pensle med egg og har på dei frøa du ønsker.

Etterhev i 30-40 min.

Steik på 225 grader i ca 10 min.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg