Grilla kylling er den beste måten å tilberede kylling på. Den deilige smaken av kjøtt med røyksmak er godt.
Eg brukte 2 ss av denne ruben på kyllingen min blanda det i litt smør og 1/2 sitron(saft og skall)
5 ss paprikapulver smoked
2 ss salt
2 ss brunt sukker
1/2 ss malt svart pepper
1 ss hvitløkspulver
1 ss løkpulver
1 ts kajennepepper
1 ts chipotle
Grill kyllingen på 180 grader i 1 1/2 time
Hasselbackpoteter
- poteter, 1-2 poteter PR person alt etter kor store de er
- salt,pepper
- melange, smelta 50 gram
- ost, her kan du bruke den sorten du er mest glad i. Eg brukte Norwegia på halvparten og parmesanost på den andre halvparten.
Skrell potetene og skjær dei slik at det blir djupe riller i potetene. smelt margarinen og ha i 3-4 ts salt og pepper. Pensle potene med smørblandingen.
Steik på 225 grader i ein time. Dei siste ti minuttene har du på osten og steik til denne er gyllen.
0 kommentarer