Heilsteikt mørbrad

Heilsteikt mørbrad er deilig fredagsmat. Den er enkel å lage og alltid perfekt resultat.

  • 150- 200 gr pr person mørbrad
  • salt
  • pepper
  • 2 sopp Pr person
  • 1 liten brokkoli
  • 1 stor løk
  • røstipoteter

gni mørbraden inn med salt og pepper. steik mørbraden på alle sider på høg varme. slå ned varmen og steik videre i ca en halv time, da er mørbraden blodig i den tykkeste delen. Setter du termometer i så har du kontroll på temperaturen.

Server med steikt løk, brokkoli og sopp.

Røstipoteter

https://lailasmat.blogg.no/rodtipoteter.html

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg