Indrefilet av okse

 

indrefilet av okse med tilbehør

150-200 gr indrefilet av okse PR person

Stek i panne med salt og pepper. eg stekte på høg varme 2 min på kvar side og la på eit fat til servering

Kok miniblomkål og miniromanesko

Stek ein løk i stekefettet etter biffen når løken er blank har du på 3-4 dl vatn og koking panna så koker du til løken er myk

Ha på litt maisenna om du vil ha en tykkere saus

Eg hadde bakt potet til. stek poteta i ovn 225 grader i 1 1/2 time

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg