Indrefilet av okse

 

indrefilet av okse med tilbehør

150-200 gr indrefilet av okse PR person

Stek i panne med salt og pepper. eg stekte på høg varme 2 min på kvar side og la på eit fat til servering

Kok miniblomkål og miniromanesko

Stek ein løk i stekefettet etter biffen når løken er blank har du på 3-4 dl vatn og koking panna så koker du til løken er myk

Ha på litt maisenna om du vil ha en tykkere saus

Eg hadde bakt potet til. stek poteta i ovn 225 grader i 1 1/2 time

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg