Iskake med rips

 

Iskake med rips

  • 3 dl laktosefri fløyte
  • 2-4 dl sukker
  • 3 eggeplommer
  • 2 ts vaniljesukker
  • 5 dl ripsbær

Visp eggedosis av eggeplommer og sukker. Bland inn vaniljesukker og vispa kremfløyte. Til slutt ha i ripsbær og ha det i ein boks eller ei kakeform og frys i minst  4 timer til isen er fast og fin.

Dersom du liker ei syrlig kake bruker du 2 dl sukker, men viol du ha den søtere bruker du meir sukker.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg