Kabaret

Kabaret er alltid godt på koldtbordet. Veit ikkje om det er då vanlig i dag, men eg har vokst opp med dette og synest det er veldig godt. Denne kan du fylle med det du liker. Server med godt brød og en god dressing.

 

KABARET:

Kok ein pakke lys aspik og avkjøl

Ca 300 gr pillede reker eller i lake om du ikkje har ferske

1/2 pk amerikansk blanding

9 kokte egg

2 pk lobnobs/crabsticks

 

Pynt rundt kanten med egg og reker

Legg det andre lagvis og fyll på med aspik avkjøl natta over.

Server til godt brød og kvitløksdressing

Eg brukte ei kakeform med hull i midten

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg