Knuste poteter

For ei tid tilbake laget eg deilig svinefilet med knuste poteter. Dei potetene kunne eg godt spist uten kjøtt. De var veldig veldig gode. Ikkje så lett å få tatt gode bilder av dette men tru meg hode var dei🥰

Potetene

  • 3 poteter PR person
  • 1 dl Olivenolje
  • 1 ts Salt
  • 1/2 ts Pepper
  • 1 kinesisk Kvitløk
  • 3 ss raspa Parmesan
  • 1 ts Chipotle
  1. Kok potetene til dei er nesten møre. Sil av vatnet og sett tilbake på plata til alt vatn er fordampa
  2. Sett ovnen på 220 grader
  3. Legg potetene på eit bakebrett med bakepapir. Trykk lett på potetene så dei blir knuste.
  4. Lag til ei blanding av olje, kvitløk, parmesan, salt, pepper og chipotle. Smør blandinga på potetene
  5. Steik midt i ovnen til dei er sprø, tar ca 15 min

Satake

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg