For ei tid tilbake laget eg deilig svinefilet med knuste poteter. Dei potetene kunne eg godt spist uten kjøtt. De var veldig veldig gode. Ikkje så lett å få tatt gode bilder av dette men tru meg hode var dei🥰
Potetene
- 3 poteter PR person
- 1 dl Olivenolje
- 1 ts Salt
- 1/2 ts Pepper
- 1 kinesisk Kvitløk
- 3 ss raspa Parmesan
- 1 ts Chipotle
- Kok potetene til dei er nesten møre. Sil av vatnet og sett tilbake på plata til alt vatn er fordampa
- Sett ovnen på 220 grader
- Legg potetene på eit bakebrett med bakepapir. Trykk lett på potetene så dei blir knuste.
- Lag til ei blanding av olje, kvitløk, parmesan, salt, pepper og chipotle. Smør blandinga på potetene
- Steik midt i ovnen til dei er sprø, tar ca 15 min
0 kommentarer