Loff med sprø skorpe

 

 

Loff med sprø skorpe, denne er god til skalldyr, som du ser av bildet under så brukte eg den til eit lite skalldyrbord eg hadde.

  • 150 gr blå melange
  • 1 ts salt
  • 1 ss sukker
  • 3 dl melk
  • 1 ts tørrgjær(1 pk)
  • 2 egg
  • 1-1 1/2 l mjøl

Ha det våte oppi bakebolle på kjøkkenmaskinen din. Tilsett alt det tørre til du. Har ein smidig deig. Tilsett melange i terninger og kjør mi 10-15 min.

heving 23 timer

Del deigen i to og  ha det i to brødformer kledt med bakepapir.

Etterheving 1 time

sett formene nederst i ovnen. Slå ett glass vatn unn i ovnen for å skape damp.

250 gr i 30 min

  • TIPS:Du kan sjølvsagt varmheve deigen, da bruker du fingervarm veske og 50 gr gjær. hever da til deigen har fått dobbel størrelse.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg