Muslistykker
- 200 gr havregryn
- 2 dl nøtter/ salte
- 1 dl solsikkekjerner
- 1 dl gresskarkjerner
- 200 gr appelsinskall/rosiner/fruktblanding
- 200 gr margarin uten melk
- 100 gr brunt sukker
- 180 gr akasiehonning
- 1,5 ts kanel
- 200 gr laktosefri sjokolade
Ha havregryn i panna. bruk solsikkeolje til å steike i. Middels til sterk varme. Steik til det er gyllenbrunt og sprøtt.
Bland smør, honning og brunt sukker i kjelen og kok til sukeret smelter. massen skal småkoke til du kan dyppe det i kaldt vatn og den holder formen, den skal fremdeles være mjuk.
Bland sammen nøtter, rosiner og frø og ha dette i karamellmassen.
Ha det i ei form på 30 ganger 30 cm. klem det flatt med ein steikespade. La det bli kaldt. Ha på smelta sjokolade til slutt.
0 kommentarer