Kyllinglår på grønnsakseng er både enkelt og sundt. Eg brukte heimalaga krydderblanding til kyllingen.
- 1-2 kyllinglår pr person
- 2-3 poteter pr person
- 1 gulrot pr person
- 1/4 fennikkel pr person
- 1 vårløk pr person
- Litt nøytral olje og salt
Krydre kyllinglårene med kyllingkrydder, bruk 2-3 ss, låra skal dekkes skikkelig. Eg brukte heimalaga krydder. https://lailasmat.blogg.no/rub-krydder-til-kylling-og-svin.html
Sett kyllingen i kjøleskapet nokre timer.
Kutt opp grønsaker og legg nederst i forma. Ha på olje, 1-2 ss, strø på 1-2 ts salt.
Legg kyllingen oppå grønsakene.
Sett ovnen på 200 grader og sett forma midt i ovnen.
Snu kyllingen når halve tida er gått.
Det tar ca 40 min totalt.
0 kommentarer