Ovnsbakte kyllinglår

 

Kyllinglår på grønnsakseng er både enkelt og sundt. Eg brukte heimalaga krydderblanding til kyllingen.

  • 1-2 kyllinglår pr person
  • 2-3 poteter pr person
  • 1 gulrot pr person
  • 1/4 fennikkel pr person
  • 1 vårløk pr person
  • Litt nøytral olje og salt

Krydre kyllinglårene med kyllingkrydder, bruk 2-3 ss, låra skal dekkes skikkelig. Eg brukte heimalaga krydder. https://lailasmat.blogg.no/rub-krydder-til-kylling-og-svin.html

Sett kyllingen i kjøleskapet nokre timer.

Kutt opp grønsaker og legg nederst i forma. Ha på olje, 1-2 ss, strø på 1-2 ts salt.

Legg kyllingen oppå grønsakene.

Sett ovnen på 200 grader og sett forma midt i ovnen.

Snu kyllingen når halve tida er gått.

Det tar ca 40 min totalt.

0 kommentarer

Siste innlegg