Paprikasaus

Denne deilige sausen passer perfekt til steikt kyllingfilet

Paprikasaus

  • 3 paprika
  • 2 sjalottløk
  • 1 kinesisk hvitløk
  • 1 l vatn
  • 2cup oksefond
  • 2 ss smør
  • 2 ss paprikapulver

• 1 ts brunt sukker

Fin hakk paprika, løk og hvitløk.

Fres dette blankt å mykt i smør. Ha på buljongen. La dette koke i ca 10 min. Kjør glatt med stavmikser. Litt maisenna hvis den er veldig flytende. Smak til med salt og pepper

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg