Pasta med pølsesaus

 

Pasta med pølsesaus

  • 1 BX mutti tomater
  • 1 pk winerpølser
  • 1 løk
  • 1 kinesisk kvitløk
  • 2 ss ketchup
  • 1 pk selskspserter
  • 1 ss Melange blå
  • 1 ss basilikum (fersk)
  • Salt og pepper
  • Parmesan til å raspe over når du spiser.

Kutt opp løk og kvitløk. Kutt pølsene i biter.

Smelt Melange og ha i løk og pølser og brun dei i 5 min. Ha på tomater, basilikum og ketchup og kok dette i 15-20 min for å trekke ut smak fra pølsene. Smak til med salt og pepper og ha ertene og kok i 5 min.

 

Kok pasta etter anvisning på pakken. I dag brukte eg fersk pasta fra butikken.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg