Pasta med pølsesaus

 

Pasta med pølsesaus

  • 1 BX mutti tomater
  • 1 pk winerpølser
  • 1 løk
  • 1 kinesisk kvitløk
  • 2 ss ketchup
  • 1 pk selskspserter
  • 1 ss Melange blå
  • 1 ss basilikum (fersk)
  • Salt og pepper
  • Parmesan til å raspe over når du spiser.

Kutt opp løk og kvitløk. Kutt pølsene i biter.

Smelt Melange og ha i løk og pølser og brun dei i 5 min. Ha på tomater, basilikum og ketchup og kok dette i 15-20 min for å trekke ut smak fra pølsene. Smak til med salt og pepper og ha ertene og kok i 5 min.

 

Kok pasta etter anvisning på pakken. I dag brukte eg fersk pasta fra butikken.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg