Pekingsuppe

 

Dette er den beste suppa eg veit om. Har jobba litt med den for å få den akkurat slike ønske.

Om du er glad i ei sursøt/sterk suppe så bør du prøve denne.

  • 1 dl preservede chinise radish
  • grilla kylling, ca 450 GR
  • 1 stor løk
  • 1 BX bambusksudd
  • 2-3 store gulrøtter, finkuttes i staver
  • 2 liter kyllingkraft, eller buljong/fond/stock
  • 3 egg sammenpiska
  • 2-3 ss maizenna
  • 1-2 dl sort soyasaus
  • 2-4 Ts sesamolje
  • smak til med salt, sukker og Tabasco.

 

kok kraft eller buljong. steik grønskene kjapt i olje. Ha krafta over grønsakene og la det koke til grønsakene er møre med tyggemotstand. dette går kjapt, 2-4 min. smak til med salt, sukker og tobasco og rør inn maizenna. Til slutt så visper du forsiktig inn egg og serverer straks.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg