Pekingsuppe

 

Dette er den beste suppa eg veit om. Har jobba litt med den for å få den akkurat slike ønske.

Om du er glad i ei sursøt/sterk suppe så bør du prøve denne.

  • 1 dl preservede chinise radish
  • grilla kylling, ca 450 GR
  • 1 stor løk
  • 1 BX bambusksudd
  • 2-3 store gulrøtter, finkuttes i staver
  • 2 liter kyllingkraft, eller buljong/fond/stock
  • 3 egg sammenpiska
  • 2-3 ss maizenna
  • 1-2 dl sort soyasaus
  • 2-4 Ts sesamolje
  • smak til med salt, sukker og Tabasco.

 

kok kraft eller buljong. steik grønskene kjapt i olje. Ha krafta over grønsakene og la det koke til grønsakene er møre med tyggemotstand. dette går kjapt, 2-4 min. smak til med salt, sukker og tobasco og rør inn maizenna. Til slutt så visper du forsiktig inn egg og serverer straks.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg