Rekesalat

 

Rekesalat, denne laget alltid pappa til oss når det var høgtider. Eg lager den også til jul, påske eller når eg vil ha noko deilig på brødskiva mi.

REKESALAT:

Ca 300 gr reker ferske pillede

2/3 av en pakke amerikansk blanding kokt i buljong

1/2 purre

3 pk majones

6-7 egg i biter

1/2 sitron safta

2ts  dijonsennep

1/2 Ts pepper

kok grønsakene og avkjøl. Bland i resten og sett kjølig. Blir best når den får stå litt slik at smakene set seg.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg