Seige coockies

Seige coockies er nydelig godt. 🥰 søtt godt og seigt, med deilig nonstop og sjokolade. Eg hadde 6 eggeplommer igjen etter at eg laget Budapestrull og da tenkte eg at nokon deilige seige coockies kunne vert godt. Eg hadde litt nonstop i nokre av de.

Eg fekk 16 stk av denne røra

  • 125 gram Melange/smør
  • 200 gram dronning kokesjokolade
  • 6 eggeplommer eller 4 heile egg
  • 150 gram kvitt sukker
  • 100 gram brunt sukker
  • 130 gram hvetemel
  • 1 teskje vaniljesukker
  • 1 teskje bakepulver
  • 4 spiseskjeer kakaopulver

Framgongsmåte

1. Smelt smør og kokesjokolade sammen. Avkjøl ei lita stund på benken.

2. Pisk egg, sukker og brunt sukker til det er luftig.

3. Bland saman sjokadeblandingen og eggeblandingen .

4. Ha i hvetemel, vaniljesukker, bakepulver og kakaopulver. Pisk til du får ei glatt røre.

5. Fordel på bakebrett (med bakepapir) 6 på kvart brett og steik på 160 grader varmluft i ca 12 minutter.

6. Avkjøles på rist. Du kan oppbevare i kjøleskap.

 

0 kommentarer

Siste innlegg