Sjokoladefondant

 

Sjokoladefondant (laktosefri)

  • 100 gr laktosefri mørk sjokolade
  • 100 gr blå Melange/soft flora/ meierismør
  • 4 stk egg
  • 1 dl brunt sukker
  • 1 ts vaniljesukker
  • 1 dl kveitemjøl

Del sjokoladen i biter eller bruk sjokolade som er i biter.

Smelt Melange og slå over sjokoladen. La det stå til sjokoladen er smelta.

Visp egg og sukke lett sammen og bland dette med sjokoladen og melangen. Rør til du har ein jevn røre. Ha i kveitemjøl.

Fordel røren i 6 porsjonsformer. Forma skal være 3/4 full.

steik på 220 grader i 8-10 min.

 

I

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg