Smaksatt ris

Smaksatt ris

Eg synest at ris ofte blir litt smakløst og i dag har eg prøvd å smaksette den litt. Dette vart utrulig friskt og godt til ei spicy gryte. Kan bruke det til både kjøtt og fisk.

  • 1 dl jasminris PR person, 1,5 dl vatn PR 1 dl med ris

Brukte dette til 2,5 dl med ris

  • 2 klementiner
  • 1 gul løk finkutta
  • 1 ss Melange til å steike løken i
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 1 ts kylling og steak krydder.

Finkutt løken og steik den i Melange til den er blank.

Kutt opp klemtinene i biter.

Bland alt med risen og ha i krydder og vatn.

Ha det i gryte eller riskoker som eg bruker .

Dette blir deilig og friskt tilbehør

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg