Steikt breiflabb

 

 

 

Steikt   Breiflabb med rotmos, ertepuré, kokte poteter og bacon

200-250 gr breiflabb PR person

Vend fisken i semulegryn blanda med salt og pepper stek i ovnen 200 grader i ca 20 min

Du kan og vende fisken i egg og brødrasp i stedet for semulegryn

Rotmos

  • 1 kålrot
  • 5 gulrøtter
  • 2 ss smør
  • 1-2 dl fløte

Kok mørt uten salt og mos tilsett smør og fløte til fin konsistens smak til med salt og pepper

Ertepuré

  • 2 pk selskapserter 700 gr kok i vann med 1 Ts buljong
  • 1 gul løk kok med ertene

Kjør til fin konsistens og tilsett 1 ss smør 1 dl melk og litt av kokevannet smak til med salt

Steik bacon til crispi

Kok poteter to til tre PR person

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg