Steikt breiflabb

 

 

 

Steikt   Breiflabb med rotmos, ertepuré, kokte poteter og bacon

200-250 gr breiflabb PR person

Vend fisken i semulegryn blanda med salt og pepper stek i ovnen 200 grader i ca 20 min

Du kan og vende fisken i egg og brødrasp i stedet for semulegryn

Rotmos

  • 1 kålrot
  • 5 gulrøtter
  • 2 ss smør
  • 1-2 dl fløte

Kok mørt uten salt og mos tilsett smør og fløte til fin konsistens smak til med salt og pepper

Ertepuré

  • 2 pk selskapserter 700 gr kok i vann med 1 Ts buljong
  • 1 gul løk kok med ertene

Kjør til fin konsistens og tilsett 1 ss smør 1 dl melk og litt av kokevannet smak til med salt

Steik bacon til crispi

Kok poteter to til tre PR person

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg