Steikt hyse med rotmos

 

Steikt hysa med rotmos

  • Hyse
  • Salt
  • Sitron Pepper
  • Kveitemjøl
  • Gulrot
  • Kålrot
  • Potet
  • Blomkål
  • Melange blå

Rotmos:

  • 1/2 blomkål
  • 3 gulrøtter
  • 100 gr kålrot
  • 3 ss blå Melange
  • Salt og pepper

Kok grønnsakene møre og mos dei til ein glatt mos. Tilsett Melange og smak til med salt og pepper

Fisken:

  • Hysa 200 gr PR person
  • Kveitemjøl 1 dl
  • 1 ss salt
  • 2 ts pepper
  • Melange til steiking

Bland mjøl, salt og pepper. Dypp fisken i mjølblandinga og steik på lav varme til fisken er gjennomsteikt.

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg