Steikt hyse med rotmos

 

Steikt hysa med rotmos

  • Hyse
  • Salt
  • Sitron Pepper
  • Kveitemjøl
  • Gulrot
  • Kålrot
  • Potet
  • Blomkål
  • Melange blå

Rotmos:

  • 1/2 blomkål
  • 3 gulrøtter
  • 100 gr kålrot
  • 3 ss blå Melange
  • Salt og pepper

Kok grønnsakene møre og mos dei til ein glatt mos. Tilsett Melange og smak til med salt og pepper

Fisken:

  • Hysa 200 gr PR person
  • Kveitemjøl 1 dl
  • 1 ss salt
  • 2 ts pepper
  • Melange til steiking

Bland mjøl, salt og pepper. Dypp fisken i mjølblandinga og steik på lav varme til fisken er gjennomsteikt.

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg