Laksen:
Lagde ein marinade
- 2ts Salt
- 2 ts Pepper
- 1 Lime skall og saft
1/2 ts Halv tørket chilli knuste den mellom henda
- Tre ss nøytral olje
Blanda dette godt og smørte inn fisken med det og lot det stå 15 min før eg stekte på panna
La og ein sjarlottløk i panna under steiking.
Agurksalat
- 1/2 agurk
- 1 ss sukker
- 2 ss eddik
- 1/2 dl vatn
- 1 ts Salt og 1ts pepper
Kutt opp agurk og ha over resten, sett kaldt 1 time.
Remulade:
- 1 pk majones
- 3 ss sylteagurk finkuttes
- 1 ss sitron
- 1 ss Finkutta sjarlottløk
- 1/2 ts Salt
- 1/4 ts pepper
- 2 ts dijonsennep
bland alt og sett i kjøleskapet
server med båtpoteter, ris, pasta eller kokte poteter
0 kommentarer