T-bone steak på grillen

 

Eg fekk tak i ei lita t-bone steak på butikken. Eg hadde det på kullgrillen ned røykflis på low and slow🥩🥩🥩vart nydelig god smak.

  • 1 t-bone den eg steikte var 550 gr
  • Salt og pepper 2 ss sv kvar
  • Nøytral olje 2 ss
  • 1 kinesisk kvitløk eller to fedd. Rasp denne eller ha den i kvitløkspresse.
  • Bland sammen olje, salt, pepper og kvitløk. Gni kjøttet med blandingen.
  • Legg kjøttet  på grillen på inndirekte varme.  Eg brukte kolgrillen i dag. Lagde ein snake og hadde på røykflis for beef(weber).
  • Grillen var ca 100 grader
  • Grill i ca 1,5 time eller til kjøttet er 60 grader for medium stekt. Kortare tid om du ønsker den lite steikt.

Server med god salat, grilla poteter, grilla mais og grilla sopp og kvitløksdressing. Du kan og lage ein god saus til om du ønsker.

 

0 kommentarer

Siste innlegg