BIFF BOURGUIGNON i crock pot

BIFF BOURGUIGNON  i crock pot

Dersom du ikkje har crock pot koker du i gryte til kjøttet er mørt. Ca 1-2 timer

 

  • 650 gr kalvekjøtt
  • 250 gr Bacon
  • 20 Sølvløk
  • 3 Sjarlottløk
  • 1 Kinesisk kvitløk
  • 1 Løk
  • 2,5 dl Oksefond
  • 2,5 dl Rødvin, cotes du rhone
  • 4 Gulrot
  • 3 Lauberblad
  • 4 Sjampinjong
  • Salt og pepper
  • 1 ss provencekrydder
  • 1 ss tomatpuré
  1. Brun kjøttet i små porsjoner og ha på salt og pepper.
  2. Fres løken og gulrot og tomatpuré og ha i gryta eller crockpot
  3. Ha oppi krydder og sølvløk, vin og fond
  4. Sett crock pot på 6 timer på low
  5. Steik bacon og sopp. Ha dette oppi crock pot og sett på 10 min high

 

Sellerirotpuré

  • 1 sellerirot
  • 1 stor potet
  • 2 ss Melange
  • 1 dl fløyte
  • Salt og pepper
  1. Skrell og kok sellerirot og potet
  2. Sil av vatnet og sett på plata til alt er fordampa.
  3. Ha i Melange og mos
  4. Ha i fløyte og smak til med salt og pepper

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg