Fine rundstykker laga med kaldheving. Eg satte deigen på kvelden og da vart det ferske rundstykker til ein sein frukost med venninna mi.
20 stk
- 1 kg pizzamjøl
- 6 dl vatn
- 1 ts gjær
- 2 ts salt
- 3 ts sukker
- 150 gr margarin
Ha mjølet i bakebolla til kjøkkenmaskinen.
Bland inn sukker, gjær og salt.
Skjær margarinen i biter og ha oppi mjølet.
Ha i kaldt vatn og elt til du har blandet godt og margarinen er heilt løyst opp. Elt videre i 15 min til ein smidig deig.
La deigen stå på benken på kjøkkenet natta over.
Lag rundstykker og sett dei på eit bakebrett.
Etterhev i ca 30-40 min.
Pensle med egg og strø på valmuefrø.
Steik rundstykkene på 180 grader i 10-15 min.
2 kommentarer
Vidunderlige gode. Veldig grei deig å arbeid med. Beste kaldhev rundstykker jeg har prøvd. Anbefales
Så koselig å høyre at du likte dei 🥰🥰 god helg til deg