Krydder og løkbrød

Krydderog løkbrød er godt tilbehør til gryteretter og ovnsretter. Det kan og nytes åleine med litt chips og dip. I dag laget eg med de krydder eg hadde tilgjengelig heime. Hadde lite ferske krydder i dag så laget med tørka og det gjekk kjempefint det💕

  • 8 dl pizzamjøl
  • 3 dl vatn, lunka
  • 2 ts salt
  • 1 ts gjær
  • 3 ss olje

Elt sammen i kjøkkenmaskin og la den gå i 20 min. La deigen heve på benken til dobbel størrelse. Det tok 3-4 timer😍

Krydderfyll

  • 4 ss Melange
  • 1/4 Chilli
  • 1/2 kinesisk kvitløk
  • 1 Sjarlottløk
  • 1 ts Kvitløkspulver
  • 1 ts Timian fersk eller tørka. I dag vart det tørka

Bland godt sammen og la det stå å godgjere seg mens deiger hever.

Bak ut og smør på smøret. Rull sammen og rull så til ei lang pølse. Del i tre og skjær eit snitt i kvar av pølsene. Flett dei sammen og etterhev i ca 1 time.

Sjå bilder for forklaring⤵️⤵️⤵️

Steik på 180 grader varmluft i ca 40 min

Mimou

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg