Krydderog løkbrød er godt tilbehør til gryteretter og ovnsretter. Det kan og nytes åleine med litt chips og dip. I dag laget eg med de krydder eg hadde tilgjengelig heime. Hadde lite ferske krydder i dag så laget med tørka og det gjekk kjempefint det💕
- 8 dl pizzamjøl
- 3 dl vatn, lunka
- 2 ts salt
- 1 ts gjær
- 3 ss olje
Elt sammen i kjøkkenmaskin og la den gå i 20 min. La deigen heve på benken til dobbel størrelse. Det tok 3-4 timer😍
Krydderfyll
- 4 ss Melange
- 1/4 Chilli
- 1/2 kinesisk kvitløk
- 1 Sjarlottløk
- 1 ts Kvitløkspulver
- 1 ts Timian fersk eller tørka. I dag vart det tørka
Bland godt sammen og la det stå å godgjere seg mens deiger hever.
Bak ut og smør på smøret. Rull sammen og rull så til ei lang pølse. Del i tre og skjær eit snitt i kvar av pølsene. Flett dei sammen og etterhev i ca 1 time.
Sjå bilder for forklaring⤵️⤵️⤵️
Steik på 180 grader varmluft i ca 40 min
4 kommentarer
Så lekkert! Skal helt klart prøves 🤩
Takk 😀de var kjempegode
Ser heilt nydeleg ut. Er oppskrifta til 1 brød?
Hei🥰
Tusen takk.
Dette er til eit brød.