Ryggfilet av torsk

 

Ryggfilet av torsk

  • 200-250 gr pr person
  • Gulrot
  • 4 Asparges pr person
  • Bacon
  • Poteter
  • Persille
  • Salt, sitronpepper og fiskekrydder
  • Hollandaise saus

Krydre fisken og legg den i ei form.

Snurr bacon rundt aspargesen og legg på et stekebrett.

Sett ovnen på 200 grader.

Steik asparges ca 15 min

Steik fisken i 10-15 min

Lag hollandaise saus etter oppskrift fra williams mat og grill og tilsett 1-2 ss persille.

https://williamsmatgrill.blogspot.com/2019/06/vit-sparris-med-hollandaisesas.html?m=1

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg