Ryggfilet av torsk

 

Ryggfilet av torsk

  • 200-250 gr pr person
  • Gulrot
  • 4 Asparges pr person
  • Bacon
  • Poteter
  • Persille
  • Salt, sitronpepper og fiskekrydder
  • Hollandaise saus

Krydre fisken og legg den i ei form.

Snurr bacon rundt aspargesen og legg på et stekebrett.

Sett ovnen på 200 grader.

Steik asparges ca 15 min

Steik fisken i 10-15 min

Lag hollandaise saus etter oppskrift fra williams mat og grill og tilsett 1-2 ss persille.

https://williamsmatgrill.blogspot.com/2019/06/vit-sparris-med-hollandaisesas.html?m=1

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg