Vepsebol

Vepsebol ala Laila eller skal eg sei marengs med sjokolade. I vepsebol er det hakka mandler(250 gr) men siden barnebarna ikkje er så glad i mandler lager besto vepsebol med berre sjokolade, som den goda besto eg er.

  • 3 store eggehviter eller 4 små
  • 250 gr melis

Visp egg og melis til stiv marengs.

  • 300 gr sjokolade hakke opp (dersom du bruker mandler bruker du 100 gr sjokolade)

Bland sjokoladen i marengsen og sett dei på brett med bakepapir på. La dei avkjøle på brettet før du tar dei av.

175 grader på varmluft, eg hadde begge bretta i samtidig. Steikte dei i 20 min

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg