Fyll til pitabrød
Pitabrød kan fylles med mykje godt. I dag vart det tre forskjellige fyll og med salat, dressing og mykje annet godt 😀
Berekning av mengde
Kjøtt der berekner du 150-200 gr PR voksen
Pitabrød 1-2 PR person alt etter kor store dei er
Så fyller du på med tilbehør. Restene er deilig å ha i nisteboksen neste dag😀
Fyll 1
- Ytrefilet av okse
- Salt og pepper
Temperer kjøttet på benken i 2-3 timer
Strø på salt og pepper og steik det raskt i varm panne.
Fyll 2
- kyllingfilet
- Krydder for kylling, eg brukte min eigen blanding i dag
Strø på krydderet etter at du har skjært kjøttetbi biter
Steik på panne til kjøttet er brunt
Fyll 3
- karbonadedeig
- Salt og pepper
Steik kjøttdeigen og strø på salt og pepper
Tilbehør
- salat
- Tomat
- Agurk
- Paprika
- Purreløk
- Kvitløksdressing
- Raspa ost
- Diverse chips
Oppskrift pitabrød
https://lailasmat.blogg.no/pitabrod.html
2 kommentarer
Har du et eget kyllingkrydder? Du har mange fine oppskrifter, men akkurat nå er det ferie og sommer, så det blir mer matlaging igjen til høsten. Kommer ukesmenyene dine til å ligge her framover?
Hei 💝
Her er mitt kyllingkrydder 💝
https://lailasmat.blogg.no/rub-krydder-til-kylling-og-svin.html