Kalvesnitzel

Kalvesnitzel

  • 150-200 gr kalvekjøtt PR person. Bruk td kalveflatbiff
  • Salt og pepper
  • 2 egg
  • 1 dl kveitemjøl
  • 2 dl brødrasp
  • Blå Melange eller laktosefritt smør

Skjær kjøttet i 1 cm tynne skiver. Bank dei flate med en biffbanker. Gni kjøttet inn med salt og pepper. Dypp kjøttet først i mjølet deretter i egg og til slutt i brødrasp. Ha det rett i varm panne med smeltet smør. Steik 2-4 min på kvar side til dei er sprø.

Server med erter, blomkål og poteter. Det er og godt med en deilig saus til.

Kalvereduksjon

https://lailasmat.blogg.no/sauskalvereduksjon.html

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg