Kalvesnitzel

Kalvesnitzel

  • 150-200 gr kalvekjøtt PR person. Bruk td kalveflatbiff
  • Salt og pepper
  • 2 egg
  • 1 dl kveitemjøl
  • 2 dl brødrasp
  • Blå Melange eller laktosefritt smør

Skjær kjøttet i 1 cm tynne skiver. Bank dei flate med en biffbanker. Gni kjøttet inn med salt og pepper. Dypp kjøttet først i mjølet deretter i egg og til slutt i brødrasp. Ha det rett i varm panne med smeltet smør. Steik 2-4 min på kvar side til dei er sprø.

Server med erter, blomkål og poteter. Det er og godt med en deilig saus til.

Kalvereduksjon

https://lailasmat.blogg.no/sauskalvereduksjon.html

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg